Vodič ponuda
Redovna cena: 
12 000 din
Cena ponude sa vaučerom: 
10 800 din
Cena vaučera:
Price: 1.000,00 din
Željeni termin:
npr., 24/01/2020
Unesite željeni datum,
Broj dostupnih vaučera: 10
Vaučer se može iskoristiti
Od
01/10/2015
Do
30/06/2016
Ponuda uključuje
Obrve – japanska, tribal i 3D metoda
Oči - donji i gornji kapci
Usne – kontur sa senčenjem
Rumenilo na obrazima
Napomena

Rezervacija dva dana po kupljenom vaučeru na brojeve telefona 011/ 3440 654, 064/ 988 9883 ili na mail primadonasalon@gmail.com

Fotografije se mogu videti na sajtu www.trajnasminka.rs

Kupovinom vaučera ostvarujete popust, tretman plaćate direktno ponuđaču

 

Primadona

Trajna šminka sa korekcijom

Opis ponude

Dobar izgled trajno i u svim životnim situacijama daje osećaj sigurnosti i samopouzdanja.  Svaka žena želi biti savršeno negovana u svakom trenutku, mada to zahteva i velika  odricanja i ulaganja.  Medjutim, kako tehnologija napreduje svakoga dana, tako se pomeraju granice mogućnosti  u kozmetičkom svetu. Trajna šminka omogućava korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica obrva, usana ili očiju. Ova metoda je odlično rešenje za žene koje zbog alergija ne smeju  stavljati make-up. Trajna šminka idealno je rešenje i za prikrivanje anomalija na licu i koži. 

Trajna šminka se koristi u predelu obrva da bi se naglasila njihova prirodnost gde se ostavlja utisak da su one guste, čak i u delovima gde su dlake opale. Za razliku od olovke za obrve, ova šminka vam garantuje da se neće obrisati. Ocrtavanje usana nanošenjem trajne šminke na vaše usne postižu se dva efekata poboljšanje boje usana da bi one izgledale punije i senzualnije. Nakon nanošenja trajne šminke možete slobodno koristiti obične karmine iili sjajeve za usta koji će izgledati još lepše na vašim usnama. Ocrtavanje očiju trajnom šminkom pigment se nanosi na ivicu očnih kapaka, odmah do korena trepavica čime se postiže dublji izgled očiju. Takodje, uz pomoć trajne šminke možete staviti i mladež na bilo kom delu lica ili tela.  Trajna šminka traje između 5 i 7 godina.

 

Adresa
Naziv: 
Salon Primadona
E-mail: 
primadonasalon@gmail.com
Adresa: 
Katanićeva br. 1.
Telefon: 
011/ 3440 654

Preporučujemo Vam