Sutra, 24.5.2016. godine, VII Regionalni Forum Zdravstvene, Wellness i SPA industrije u hotelu Crowne Plaza (sala Pacifik), Beograd

Sutra, 24.5.2016. u hotelu "Crowne Plaza" U Beogradu biće održan VII Regionalni Forum Zdravstvene, Wellness i SPA industrije u organizaciji Klastera zdravstvenog, wellness i SPA turizma Srbije, uz podršku CEI (Centralne Evropske Inicijative).

Učešće u radu Foruma, pored domaćih eksperata i predstavnika članica Klastera, uzeće i medjunarodni eksperti iz oblasti zdravstvenog, wellness i SPA turizma iz: Italije, Austrije, Mađarske, Bugarske, Rumunije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

VII Regionalni CEI Forum omogućiće umrežavanje i razmenu znanja i iskustava, koji su bazirana na primerima dobre prakse i inovacijama u sektoru wellness i spa industrije u zemljama CEI regiona.

Forum pruža podršku umrežavanju, promociji, inicijativama za regionalnu saradnju i povezivanje kroz B2B i C2C. Predavači na forumu biće vrhunski profesionalci i eksperti iz zemalja CEI regiona, dok su učesnici Foruma stejkholderi iz Srbije i regiona.

Preporučujemo Vam