Vodič ponuda
Redovna cena: 
18 428 din
Cena ponude sa vaučerom: 
17 501 din
Cena vaučera:
Price: 130,00 din
Željeni termin:
npr., 24/01/2020
Unesite željeni datum,
Broj dostupnih vaučera: 10
Vaučer se može iskoristiti
Od
01/11/2015
Do
31/03/2016
Ponuda uključuje
Noćenje sa uključenim doručkom/polupansionom i besplatnim korišćenjem hotelskog bazena, saune, đakuzija, fitnes centra i parkinga
Napomena

Jedan vaučer važi za jednu osobu i odnosi se na noćenje u jednokrevetnoj standard sobi. Jedna osoba može kupiti više vaučera.

Doplate:

1. Doplata za Kompleksni Spa Tretman - 65 Eur po osobi po danu
 Kompleksni Spa Tretman uključuje 3 tretmana dnevno (21 tretman nedeljno), 3 lekarska pregleda i osnovnu krvnu sliku. Minimalno trajanje tretmana je 7 dana.
2. Doplata za Relax Spa Tretman - 25 Eur po osobi po danu
 Relax Spa Tretman uključuje 1 spa tretman dnevno (7 tretmana nedeljno) i 1 lekarski pregled. Minimalno trajanje tretmana je 3 dana.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA :

Cena aranžmana su date u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate.

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti: 1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Glob Metropoliten Tours-a, ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro). 2. Uplatom na rate - akontacija 40%, a ostatak deponovanim čekovima građana na 3 mesečne rate pri čemu se ostatak duga uvećava za ukupno 3% i prati prodajni kurs Banke Intesa na dan plaćanja

Sve pakete i ponude za odmor u Savoy Westend Hotel Resortu, cenovnike i program putovanja, pogledajte OVDE.

Glob Metropoliten Tours

PONUDA JE ISTEKLA! Spa Resort hotel Savoy Westend 5*

Opis ponude

Savoy Westend Hotel Resort se nalazi u samom srcu istorijskog dela Karlovih Vari. Jedan je od najlepših i najelitnijih resorta u čitavoj Evropi. Smešten je u prelepom parku, okružen je šumom. 

Medicinski Spa centar hotela Savoy Westend ubraja se u najmodernije i najopremljenije u Europi, poseduje savremeni dijagnostički centar i prostire se na 3000 m kvadratnih. Centar je fokusiran na pružanje sveobuhvatne stručne zdravstvene zaštite, dijagnostike i primenu tradicionalnih terapija, uključujući lečenje lekovitom vodom sa lokalnih prirodnih izvora.

Adresa
Naziv: 
Glob Metropoliten Tours
E-mail: 
glob@metropoliten.com
Adresa: 
Makenzijeva 26
Telefon: 
0112545787

Preporučujemo Vam