Lokacija
Naziv: 
VOX TRADE
E-mail: 
vox@eunet.rs
Telefon: 
0113016230
Adresa: 
Milentija Popovića 9
VOX TRADE

Firma VOX TRADE je osnovana 1992. godine u Beogradu i od tada zauzima dva jasno definisana pravca u svom poslovanju.   Prvi segment pokriva opremu za SPA, Wellness i kozmetičke salone, a drugi audio i video opremu.  Od samog pocetka, osnovni cilj je kvalitet proizvoda, zvog čega je kroz svoj distributivni program VOX TRADE uvek pratio najnovije trendove.

Prvi partner kompanije bio je, ali i do sada ostao, holandski proizvodjac solarijuma, ALISUN. Alisun je jedan od najstarijih proizvodjaca solarijuma na svetu, i tokom visegodisnjeg rada se pokazao i kao najpouzdaniji. Razlog više za dugogodišnje partnestvo sa Alisunom je izvanredan odnos izmedju cene i kvaliteta.

Prateći ideju da je i za firmu i za klijente najbolje kada se sve moze naci na jednom mestu, VOX TRADE odlučuje da u svoj distributivni program ukljuci jos jednu svetski poznatu kompaniju, IONTO – COMED iz Nemacke - proizvodjača najkvalitetnije opreme i aparata, namenjenih hotelima, Wellness i SPA centrima, ali i kozmetičkim salonima. Kompanija IONTO-COMED je osnovana 70-tih godina i od tada grade ime i status jednog od najekskluzivnijih i najkvalitetnijih proizvodjača opreme za negu lica i tela.

Kako su se trendovi u indrustriji menjali, tako je i VOX TRADE išao u korak sa novinama. Kada je "DaySpa" (Dnevni SPA) postao aktuelan u Evropi, prvi sledeći korak bio je distribucija wellness i spa kapsula koje proizvodi pionir u toj oblasti – SYBARITIC iz Amerike. Firma Sybaritic i njen osnivac  Stiven Dafer su sedamdesetih godina patentirali svoju prvu kapsulu po cemu su jedinstveni u svetu. Zbog izvanrednih karakteristika ekspanzija kapsula je postala neverovatna, pa je danas Sybaritic jedini brend koji se moze naci u najprestižnijim hotelima sveta, kao što je prvi hotel sa 7 zvezdica u Dubaiju – Burj Al Arab. Prateci uspeh kapsula, Sybaritic danas nudi aparate za tretmane tela i lica - podjednakog kvaliteta, a namenjene oblikovanju tela, trajnom uklanjanju dlacica, tretmanima radiotalasima i kavitacijom, i sve to odobreno od strane FDA.

Vođeni motivom "DaySpa" u VOX trejdu sklapaju partnerstvo sa firmom WELLSYSTEM iz Nemacke. Njihovi kreveti za  "suvu vodenu" masazu predstavljaju najnoviji trend oporavka u samo nekoliko minuta, čak i bez skidanja garderobe i obavezan su deo opreme svakog wellness, spa i sportskog centra.

U želji da u poslovanje uključe i kozmetiku za negu lica i tela i ponude najbolji kvalitet za najbolju cenu,u VOX Trejdu se odlučuju za MAYSTAR Kozmetiku iz Španije. Maystar je renomirana medjunarodna kompanija, koja posluje više od 20 godina i prisutna je u preko 65 zemalja sirom sveta.

Uz sve ove kompanije, firma VOX TRADE D.O.O. je postala sinonim za kvalitet proizvoda i usluga u svojoj ponudi zbog čega se lista klijenata, partnera i saradnika ove firme konstantno proširuje.  

Sve  navedeno čini ponudu SPA & Wellness centrima zaokruženu vrhunskim proizvodima koji će u potpunosti ispuniti želje Vas i Vaših klijenata.

 

Unesite novi komentar.