Lokacija
Naziv: 
Vila Jelena
E-mail: 
jovana.vrujci@gmail.com
Telefon: 
0644443339
Adresa: 
Gornja Topolica, Banja Vrujci
Vila Jelena

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci, na 20 m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena se nalazi između 2 banjska kompleksa, bazena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Kompleks vile ima sopstveni bazen sa termalnom vodom čije je korišćenje uračunato u cenu pansiona. Pored vile se nalazi hotel Vrujci sa terenom za fudbal košarku, tenis i odbojku. Takodje, u blizini je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato. Veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline.

 

Vila Jelena ima sobe sa jednim, dva, tri i četiri ležaja dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj.

Vila Jelena poseduje i sopstveni bazen (11m x 6m x 1.5m) sa lekovitom banjskom vodom (VODA-VODA) bazen je isključivo namenjen gostima VILA JELENA. Na bazenu postoje ležaljke, suncobrani, rekviziti za zabavu na vodi.

Bazen se nalazi na jugozapadnoj i zapadnoj strani tako da je osunčan tokom čitavog dana. 

Vila Jelena poseduje sopstveni restoran pansionskog tipa koji je namenjen isključivo gostima. U ponudi imamo preko pedeset vrsta jela od kojih većina preferira domaćoj kuhinji zahvaljujući odabiru kvalitetih namirnica. Restoran je otvoren od 07h-23h. Gostima se nudi odabir hrane iz jelovnika kao i mogucnost izbora hrane za naredni dan.

Kompleks vile je ogradjen, a u blizini vile nema auto saobracaja tako da deca imaju mnogobrojne mogucnosti za veliki broj aktivnosti u bezbednom okruzenju.

Unesite novi komentar.