Lokacija
Naziv: 
AMS Osiguranje
E-mail: 
info@ams.co.rs
Telefon: 
011 30 84 984
Adresa: 
Ruzveltova 16
AMS

Kompanija  AMS Osiguranje, čiji je najveći pojedinačni akcionar Auto moto savez Srbije, već 15 godina uspešno posluje na tržištu osiguranja u Srbiji. Ovo domaće Društvo za osiguranje svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama vozača. Rasprostranjena  prodajna mreža, ažurnost prilikom isplate štete, stručan kadar i profesionalan odnos prema klijentima, samo su neke od karakteristika AMS Osiguranja.

Od samog početka pa sve do danas, AMS Osiguranje sledi svoj osnovni moto “osiguranik je na prvom mestu”, sa ciljem da se klijentima pruži osećaj sigurnosti I poverenja, kao i da im se obezbedi najefikasnija I najpotpunija ekonomska zaštita.

 

„AMS Osiguranje“ je jedna od najstabilnijih osiguravajućih kuća na srpskom tržištu sa širokom mrežom prodajnih mesta i kvalitetnom i konkurentnom ponudom proizvoda osiguranja.

 

 

Potencijalnim klijentima se nudi mogućnost zaključivanja polisa na preko 250 prodajnih mesta, uključujući i granične prelaze, iz oblasti: osiguranja od autoodgovornosti, autokasko osiguranja, putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od posledica nesrećnog slučaja-nezgode kao i osiguranja imovine.

AMS Osiguranje u okviru  prodajne mreže  AMSS, vlasnicima vozila nudi kompletnu uslugu na jednom mestu: tehnički pregled, dokumenta za put u inostranstvo, pomoć na putu, itd

Novitet u ponudi AMS Osiguranja jeste osiguranje imovine, u okviru kojeg se  posebno izdvaja osiguranje domaćinstva. Osluškujući potrebe  klijenata, kreiran je proizvod koji je cenovno prihvatljiv a koji štiti stan ili kuću od brojnih oštećenja.

Iz široke ponude usluga visokog kvaliteta, izdvaja se Putno zdravstveno osiguranje, koje svojim osiguranicima pruza potpunu I pouzdanu zastitu za vreme privremenog boravka u inostranstvu. Polisom ove vrste osiguranja pokriveni su troškovi ambulantnog I bolničkog lečenja, stomatoloških I hirurških intervencija,troškovi prevoza u slučaju bolesti ili nesrećnog slučaja, u skladu sa uslovima osiguranja.

Kompanija se nalazi u samom vrhu osiguravajućih kuća po ažurnosti prilikom isplate štete, što našim osiguranicima daje dodatan osećaj sigurnosti i poverenja.

 

Unesite novi komentar.