Vodič ponuda
Redovna cena: 
2 870 din
Cena ponude sa vaučerom: 
2 726 din
Cena vaučera:
Price: 50,00 din
Željeni termin:
npr., 24/01/2020
Unesite željeni datum,
Broj dostupnih vaučera: 10
Vaučer se može iskoristiti
Od
13/04/2016
Do
31/12/2016
Ponuda uključuje
Boravak u dvokrevetnoj sobi, pansion
Napomena

Kupovinom vaučera ostvarujete pravo na popust, rezervacija i realizacija usluge se obavlja preko agencije Glob Metropoliten Tours

Detaljne informacije o ostalim paketima za poravak u Atomskoj banji pogledajte OVDE.

Glob Metropoliten Tours

Atomska banja Gornja Trepča

Opis ponude

Banja Trepča se nalazi na samo 130 km od Beograda, i ovo je jedinstvena Atomska banja.Okružena šumovitim brdima i planinama, na nadmorskoj visini od 460 m, predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Čist vazduh ove banje garantuje da će vam vaša pluća biti zahvalna što boravite na ovom mestu.

Atomska banja Gornja Trepča je smeštena u trouglu između gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva, na udaljenosti 18km od Čačka, 9km od G. Milanovca (preko Vujna), 140 km od Beograda ibarskom magistralom. Njena lokacija je odlična jer je dobro povezana sa svim delovima centralne Srbije te je relativno blizu automobilom svim većim gradovima u okruženju a dobro je povezana i autobusima. Iz Beograda se do tamo stiže autobusom za nekih 3 sata dok je kolima još brže. Odmor koji priuštite sebi u Atomskoj banji Gornja Trepča je nešto što vaš organizam neće brzo zaboraviti a vaše zdravlje će vam biti itekako zahvalno. 

Adresa
Naziv: 
Glob Metropoliten Tours
E-mail: 
glob@metropoliten.com
Adresa: 
Makenzijeva 26
Telefon: 
0112545787

Preporučujemo Vam