Guide offers
Redovna cena: 
14 750 din
Cena ponude sa vaučerom: 
7 375 din
Voucher price:
Price: 7.375,00 din
All vouchers are sold!
Voucher can be used
From
04/01/2017
To
01/31/2017
Offer includes
•  Smještaj u dvokrevetnoj sobi u Hotelu ****   •  Polupansion (bogati buffet doručak i večera)   •  Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu sa term
Popusti za decu:   •  1. dete do 8 godina, s dve odrasle osobe u sobi, bez pomoćnog ležaja BESPLATNO   •  dete do 10 godina, s dve odrasle osobe u sobi,
Doplate:   •  Puni pansion odrasli: 15€ po osobi na dan   •  Puni pansion deca: 13€ po osobi na dan   •  Boravišna pristojba: 1,01€ po osobi na dan
Minimal stay: 2 noći
Notice

Cena ponude iznosi 59 evra po osobi, a izražena je u dinarima. Po ceni jedne osobe, u okviru ovog paketa, borave dve osobe.

Rimske terme - hotel Sofijin dvor****

Offer description

Gde se susreću prošlost i sadašnjost

Odmorite se od svakodnevnog života i uronite u zagrljaj umirujuće prirode koja vam vraća zdravlje i dobar osećaj te nudi opuštanje. U prekrasnom okruženju Rimskih termi predajte se užicima u lekovitoj vodi iz dubina Amalijina i Rimskog izvora. Priuštite sebi najbolje što vam priroda nudi.

Još su stari Rimljani bili svesni lekovitih sastojaka termalne vode, jer su već 39 pre n.e. na mestu gde se danas rasprostiru Rimske terme izgradili prve bazene s toplom i hladnom vodom. Prolazili su vekovi, a popularnost izvora s čudesnom vodom sve je više rasla. Tu su dolazili članovi kraljevskih porodica u uverenju da su otkrili čudesan lekoviti izvor. Terme su dugo bile dostupne samo pripadnicima viših slojeva i visokim vojnim licima, a tek su u poslednjih nekoliko godina dostupne svakome ko želi da isproba njihovo lekovito dejstvo.

Istraživanja su dokazala da je akrotermalna voda u Rimskim termama po sadržaju hemijskih elemenata koji blagotvorno utiču na ljudsko telo jedna od najbogatijih u Sloveniji. Na dobro stanje čoveka pozitivno deluju i okruženje u kojem se lecilište nalazi, čist vazduh i bajkovit pejzaž netaknutih šuma.

Iskoristite našu ponudu! Rešite se umora i stresa, ispunite svoj život pozitivnom energijom, dovedite telo i duh u ravnotežu te živite u harmoniji.

SLOVENIJA termalni resort

Address

Preporučujemo Vam